Tjänster

Ljud & ljus:

Du kan hyra ljud & ljusanläggning och annan teknik för de flesta ändamål och för de flesta lokaler. Allt är lösbart. Kontakta mig via fliken "kontakta" så hör jag av mig så diskuterar vi vad som kan behövas.

Ljudtekniker:

Jag har lång erfarenhet av ljudteknikeryrket och har jobbat på alla möjliga slags tillställningar:

Konferensteknik, festivaler: Hedemora, Hultsfred. Musikaler, musikcaféer m.m.

Band:

Behöver ni ett partyband till er fest? Musik & Teknik kan hjälpa er även med detta.

I dag jobbar jag mycket med:

Forbidden Band ett mindre partyband, flitigt anlitat coverband till fester och andra tillställningar. Företagsevent mm. Spelar låtar som ALLA känner igen från 1970 talet till hitsen idag. Passar på företagsfesten, din fest hemma i vardagsrummet. bröllopet och på festen...

PHUNKERS ett funkigt partyband som spelat på allt från Blodomloppet, 2012 till 2017 inför 13 000 personer, kompat bl.a. Linda Bengtzing, spelat på Choice Hotels Vinterkonferens 2010 på Ericson Globe Arena, till 40 och 50-års fester.

 

Musiker:

Är du i behov av att hyra in musiker? Här kan du hitta musiker och vokalister för alla tillfällen. Söker du en basist kan det vara mig du letat efter. Jag har lång erfarenhet som basist, tidigare slagverk/trummor. Spelat med band i många olike genrer. Pop, disco, funk, hårdrock, barockensemble, symfoniorkester m.m. Spelat med b.la Lili & Susie, Linda Bengtzing m.fl.

Klicka på fliken "kontakta" och berätta vad du söker. Jag hör av mig.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)